Bemutatkozás

Dr. Lengyel Dániel vagyok,  szülész-nőgyógyász és nőgyógyászati daganatsebész szakorvos. Az Országos Onkológiai Intézetben dolgozom.

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, az orvosi diplomámat 2007-ben szereztem meg. Ezt követően  Székesfehérváron a Szent György Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati osztályán dolgoztam, majd  az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. A rezidensképzésem egy részét Németországban, a Heidelbergi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján végeztem. 2011-2017 között a Szent Imre Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán dolgoztam. 2017 óta főállásban az Országos Onkológiai Intézetben dolgozom, a nőgyógyászati daganatsebész szakvizsgámat 2020-ban szereztem meg.

Magánrendelésemen szülészeti – nőgyógyászati vizsgálatokat valamint terhesgondozást végzek.

A szakmai továbbképzés rendkívül fontos számomra, ezért mind belföldi mind külföldi képzéseken rendszeresen részt veszek. Kórházi munkám, valamint külföldi tréningek alkalmával gyakorlatot szereztem a laparoscopos, hysteroscopos valamint hasi műtéti  technikák területén.

Angol és német nyelven beszélek.

Munkám során kiemelten fontosnak tartom a betegek megfelelő tájékoztatását. Orvosként nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, hiszen a betegségek gyógyításában éppúgy, mint a terhesgondozásban a kölcsönös bizalom és a szoros együttműködés elengedhetetlen.

 

Társasági tagságaim:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Fiatal Nőorvosok Társasága
  • Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága
  • Magyar Nőorvos Társaság
  • Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság
  • European Society of Human Reproduction and Embryology
  • European Society for Gynaecological Endoscopy

Dr. Lengyel Dániel

szülész - nőgyógyász, nőgyógyászati daganatsebész

Praxis Magánrendelő
1113 Budapest, Tas vezér utca 18.
 
Bejelentkezés, időpontfoglalás:
06-30/414-8886